Продукт

 

Опаковка на таблетки спирулина за Panacea Cosmetics

Клиент

 

Panacea Cosmetics е фирма, предлагаща различни видове козметични продукти, сред които висококачествени колагенови и хиалуронсъдържащи козметика и хранителни добавки. Продуктите на фирмата са изцяло натурални.

Любопитно

Може би вече малцина не знаят какво е спирулина.
Това е водорасло, попадащо в категорията „суперхрани“ и вече години наред се радва на популярност. Последните са храни, за които се смята, че са с несравними характеристики и са много полезни за човешкото тяло, като дори им се приписват необичайни качества, сред които детоксикиращи, имуностимулиращи, спомагащи отслабването и регулирането на редица процеси в организма.

А самото име на спирулината идва от нейната форма на спирала.
Предлага се под формата на прах или таблетки.

Image module
Image module

Опаковката

Етикетът на опаковката е в тъмно зелено като цвета на самата спирулина. Контрастен и стилен, с фини детайли и модерен дизайн. Бялата основа допринася за това и улеснява четимостта. Наличието на съответните пиктограми допълват цялостната визия и внасят още една идея детайл и усещане за чиста работа. Семпло… пипнато… усетено 🙂

Получи се свежичко. Почти колкото един здравословен свежичък спирулинов шейк с банан и кленов сироп.
Ах… отиваме да си направим един такъв! 🙂

Image module
Image module

Работни варианти

Работните варианти са базирани също на зеления цвят на спирулината, като също така се използва модулната композиция от различни елементи. Получаваме една динамична решетка и усещане за движение в етикета.

Разработваме десетки варианти на всеки проект и заедно с клиента си избираме най-подходящия за неговите нужди. Този проект не прави изключение и тук се случи същото.

Показана е една малка част чернови.

Вижте как създадохме сайта и други продукти за салона

Banner image
Онлайн магазин за facecare.bg
Banner image
Визитка за facecare.bg
Banner image
Лого за facecare.bg