Продукт

 

Опаковка на стъклени буркани мед от naturalenmed.bg
Основната идея е етикетът да бъде различен, максимално изчистен и функционален, като печатът е реализиран на прозрачно фолио с бяло мастило.

Клиент

 

naturalenmed.bg е онлайн магазин за истински натурален мед и голямо разнообразие висококачествени пчелни продукти. Производителят печели престижната награда „Пчелар на годината“ за 2008 г.

Смело решение за опаковка на натурален мед

Създадохме интересни етикети на серия висококачествен мед с медицинско предназначение за разпространение в аптечната мрежа. Предизвикателството в проекта беше продуктът да изглежда различен, стилен и достатъчно опростен визуално, както и се получи всъщност.
Решихме етикетът да бъде прозрачно фолио, върху което да бъде отпечатана информация за конкретния продукт с бяло мастило. По този начин почти не скриваме продукта, като същевременно бялото мастило придава контраст и етикетът е лесно четим, интересен и различен от всички останали подобни продукти.
Image module

Любопитно

Знаете ли, че килограм от най-скъпия мед в света струва десетки хиляди евро и се добива от пещера в северна Турция?
Вече знаете 😉

 

В статията, която прочетохме, пишеше още, че специалният мед се добива от пещера, дълбока 1800 м, и се нарича „Елвиш“. Необичайно високата му цена се дължи на качествата на меда, придобити през годините в минералната среда на въпросната пещера.

 

Нашият мед пък не се добива от пещери, а от плодородните български земи, нито пък струва колкото нов автомобил, но също може да се похвали с изключителни качества и чистота. Опитайте го! Достатъчно полезен е и на съвсем достъпна цена, както и онлайн на naturalenmed.bg

 

Медът е изключително здравословен и лесноусвоим източник на здраве. Съдържайки незаменими хранителни вещества и минерали, пчелният мед има изключително висока хранителна стойност.
СЪВЕТ: Насладете се на лъжичка истински мед всеки път, когато ви се хапва нещо сладичко 🙂

Създадохме също лого и корпоративна идентичност на фирмата

Banner image
Лого naturalenmed.bg
Banner image
Визитки naturalenmed.bg