Продукт

 

Онлайн каталог и магазин за SlimCity

Клиент

 

SlimCity – висококачествена козметична и естетична апаратура.
Фирмата не само осигурява на клиентите си надеждна и ефективна апаратура, но и качествено техническо обслужване, квалифицирано обучение от дипломирани специалисти и съдействие за увеличаване на потока от клиентите на клиники и салони за красота.

Предизвикателството,
изпипано в детайли

Можем да се похвалим с немалък опит в рекламата и съвместната работа с клиенти от козметичния сектор.

Беше истинско предизвикателство да създадем новия сайт на SlimCity – един от най-взискателните ни клиенти досега. Започнахме от силно имиджова концепция, която впоследствие променихме така, че съвпадна перфектно с дейността на компанията. И нещата си дойдоха на мястото. Колкото и напрегнато да беше на моменти, резултатът е налице и е повече от издържан, както естетически, така и функционално.

Сайт за прецизна козметична апаратура няма как да бъде компромисен.

Image module
Image module

Уникален, прецизен, несравним

Не обикновен сайт, а каталог за апаратура и магазинна част за козметиката. Желаещите да получат повече информация относно дадена апаратура могат да заявят това чрез специална контактна форма. Магазинната част предлага козметика, необходима за нормалната работа с/на апаратурата.

Използвахме корпоративния цикламено-виолетов цвят в комбинация с много фино, приятно и ненатрапчиво синьо-зелено – хармонично допълнение и глътка въздух към иначе по-строгия дизайн на сайта. Изпълнението на сайта цветово предлага също силно застъпено присъствие на черно и други сиви нюанси. Именно последните, както и цялостния продукт, придават усещане за сериозни сайт и фирма, на които може да се разчита. А SlimCity са такива.

Гордеем се с положените усилия и качествения резултат.
Създадохме несъмнено интересен продукт.

Разгледайте го и онлайн.

Към сайта
Image module
Към сайта

Разгледайте също

Banner image
Лого за naturalenmed.bg
Banner image
Лого за facecare.bg
Banner image
Витрина за facecare.bg