Продукт

 

Серия опаковки на колагенови продукти за Panacea Cosmetics

Клиент

 

Panacea Cosmetics е фирма, предлагаща различни видове козметични продукти, сред които висококачествени колагенови и хиалуронсъдържащи козметика и хранителни добавки. Продуктите на фирмата са изцяло натурални.

Разкрасяваме се

Колагенът през последните години стана изключително важна съставка и част от начина на живот за мнозина, грижещи се за здравето и външния си вид.

Какво научихме за колагена докато работим над този проект? Освен, че е толкова полезен за разкрасяване, научихме, че колагенът се извлича от различни животни, като рибният е най-ценен, защото е с най-ниска молекулярна маса и най-висока биологична стойност. Това означава, че е лесноусвоим от организма на човек – разкрасява тялото ни с полезности по най-лесен и безвреден начин.

Колагенът на клиента ни е именно такъв.

Разкрасихме умовете си с тази нова и интересна информация 🙂

Image module
Image module

Цветове, форми, решения…

Експертите на фирмата разработват няколко вида хранителни добавки рибен колаген в комбинация с различни билкови екстракти за конкретните нужди на потребителя.

Ние направихме опаковките на серията.

Кутията е необикновена. Дизайнът ни я прави такава.

Условие е кутията да има конвенционален, но и същевременно модерен фармацевтичен вид. През последните години сме свидетели на това как множество фармацевтични продукти придобиват разчупен и изключително модерен дизайн.

Използваме топъл печат със сребро. Влагайки сребърния елемент от логото като повтарящ се шаблон, внасяме и необходимия акцент за повече лукс. Картонът е плътен, така че кутията да е стабилна с всичките си ампули вътре. Премахваме всякакво усещане за евтин продукт.

Без семейни скандали или още за цветовете

Вдясно на лицевата страна е ситуиран основен елемент, подсказващ с илюстрация за разновидността на продукта от серията. Елементът шестоъгълник, каквото е и логото, образува една интересна модулна градация на геометрия.

Цветът също е основен фактор и определя продукта. Използваме различни и лесно разпознаваеми цветове. Не прасковено и бежово в една серия, например. И когато една жена изпрати мъжа си до аптеката, може да бъде сигурна, че той ще вземе точно „Жълтата опаковка!“, а не синята.

Image module

Вижте и други проекти

Banner image
Опаковка sicosmetics
Banner image
Опаковка на таблетки спирулина
Banner image
Онлайн магазин за facecare.bg