Продукт

 

Рекламна дипляна с две гънки за F-RAMS, INC.

Клиент

 

F-RAMS, INC е американска компания, ориентирана към постоянно развиващия се бизнес. Компанията предоставя на своите клиенти гъвкаво софтуерно решение и доказани в индустрията качествени продукти на разумна цена и превъзходна поддръжка. Част от услугите са проследяване на складови наличности, контрол на дебита, проследяване на доставки и превозни средства в реално време, както и цялостен мониторинг на процеса по доставка.

Контрол

Контролът е основен компонент на качествено свършената работа. Контрол на качеството упражняваме и ние като рекламна агенция и създатели на дипляната, и клиентът.

Целта на дипляната е новото устройство в портфолиото на компанията да бъде разпознато като улесняващо дейността по контрол на самите бизнес клиенти на F-RAMS, INC. Фирмите в този сектор използват основно конвенционални методи, като не са наясно с предимствата на новите технологии и как именно последните улесняват многократно работата им.

Задачата ни е това да стане максимално ясно за потенциалния бизнес партньор на нашия клиент, като предоставяме информацията в лесно достъпен вид, съобразен с профила на конкретната целева група.

Image module
Image module

Визия

Визията е изключително изчистена и модерна. Съобразена е със спецификите на акериканската аудитория и усещане за дизайн – използваме голям кегел шрифт и само есенцията от цялата информация, разположена в обособени секции. В отделни акценти с иконки са изнесени ключови моменти – ясно и точно.

И ако предизвикахме интерес с определението „американски дизайн„, ето и нашата интерпретация на усещането и разбирането им за дизайн – според нас, американците предпочитат отсечен дизайн; по-едър шрифт; широки информационни секции без много текст; големи, плътни и леко грубовати форми, което съвсем не означава недодялан дизайн.
Европейското усещане е за малко по-балансирани и хармонични форми и цветове.
Азиатското такова пък е много цветно, шарено, игриво, топло, меко и обло.

Отплеснахме се… Продължаваме още малко по темата.

Илюстрациите в дипляната също показват самото устройство на компанията и как то може да бъде използвано. А то наистина е многофункционално, комбиниращо в себе си множество екстри.

Още подобни проекти

Banner image
Листовка за Panacea Cosmetics
Banner image
Визитка за facecare.bg
Banner image
Лого за facecare.bg